Настаняване в хотел Москва

Апартамент

Хотел Москва разполага с 1 апартамент в категория „Стандарт”. Апартаментът се състои от спално помещение с едно двойно легло и всекидневна с разтегателен диван за допълнително настаняване. В апартамента има масичка, телевизори в спалнята и дневната, безплатен Интернет и телефон за връзка с рецепцията. Обзавеждането е съобразено с изискванията за комфорт и удобство. Апартаментът има тераса, откъдето нашите гости могат да се насладят на приятната гледка на града и отлично слънчево изложение.

More

Стаи с двойно легло

Хотел „Москва“ разполага с 2 просторни стаи с двойно легло. В стаите има възможност за допълнително легло – разтегателен фотьойл.

More

Стаи с две легла

Хотел "Москва" ** разполага с 11 двойни стаи в категория „Стандарт” с две единични легла. В две от стаите има възможност за допълнително настаняване на дете на разтегателен фотьойл. Пет от стаите са с тераса, откъдето нашите гости могат да се насладят на отлично слънчево изложение и приятна градска панорама. Обзавеждането в стаите е съобразено с нуждата от емоционален уют и удобство. Помещенията са в меки пастелни цветове и създават топлина и спокойствие. 

More

Запитване за настаняване в Хотел Москва **

Invalid Input

Моля, изберете дата на отпътуване

Моля изберете колко възрастни желаете да бъдат настанени в Хотел Москва ** гр. Лом

Invalid Input

Коментари

Моля, въведете лице за контакт!

Моля, въведете Вашия телефонен номер!

Невалиден e-mail адрес!


Невалиден код